Winterbeurt

De beste Grote en Kleine Winterdeal voor je motor!

Want bij een Grote Winterbeurt:
halen we je motor GRATIS op
poetsen we je motor GRATIS blinkend schoon
brengen we je motor GRATIS terug
bieden we je GRATIS onderhouds- en reparatie-advies

Je motor staat in het voorjaar helemaal rijklaar dankzij onze Winterbeurt Actie! De winterbeurt is bij uitstek geschikt om je motor alvast voor te bereiden op het nieuwe motorseizoen. Voor de doorrijders is een winterbeurt tevens een uitstekende optie om goed voorbereid te zijn op de donkere en koudere dagen (leenmotor mogelijk). In de winterperiode heeft je motor immers extra aandacht nodig.

Bij een Grote Winterbeurt wordt je motor o.a. GRATIS opgehaald, schoongemaakt en ook weer GRATIS teruggebracht binnen een straal van 50 km rondom Zoetermeer. Grotere afstanden zijn in overleg mogelijk. Bij een Kleine Winterbeurt is ophalen € 29,-.

Weet je niet of je motor een kleine of een grote winterbeurt nodig heeft, neem gerust contact op met onze werkplaats. Met het onderstaande aanmeldingsformulier kun je je motor aanmelden voor de Winterbeurt Actie. We nemen zo snel mogelijk contact op voor het inplannen van een afspraak. Indien je liever telefonisch een afspraak wilt maken met onze werkplaats, dan kan dat natuurlijk ook via 079 – 20 60 210 (kies optie 2).

Maak nu direct een afspraak voor een winterbeurt. De ophaalservice start in oktober en de brengservice loopt tot eind februari 2024.

Aanmeldingsformulier winterbeurt