Winterbeurt

Boek een Grote of Kleine Winterbeurt

Je motor staat in het voorjaar helemaal startklaar dankzij onze Winterbeurt Actie!

Met all-in GRATIS ophalen en GRATIS terugbrengen van je motor/motorscooter!

Nu met GRATIS Oxford acculader * bij een Grote Winterbeurt!

Limited edition: acculader Oximiser 900
Controleert de aansluiting van de accu, analyseert de conditie van de accu , snel laadfunctie tot 85%, spanningscontrole, onderhoudsmodus.

* zolang de voorraad strekt

De winterbeurt is bij uitstek geschikt om je motor alvast voor te bereiden op het nieuwe motorseizoen. Voor de doorrijders is een winterbeurt tevens een uitstekende optie om goed voorbereid te zijn op de donkere en koudere dagen (leenmotor dan GRATIS beschikbaar). In de winterperiode heeft je motor immers extra aandacht nodig.

Bij een Grote Winterbeurt wordt je motor o.a. GRATIS opgehaald, schoongemaakt en ook weer GRATIS teruggebracht binnen een straal van 50 km rondom Zoetermeer. Grotere afstanden zijn in overleg mogelijk. Bij een Kleine Winterbeurt is ophalen € 25,- incl. BTW. In combinatie met motorstalling halen we je motor ook GRATIS op.

Weet je niet of je motor een kleine of een grote winterbeurt nodig heeft, neem gerust contact op met onze werkplaats. Met het onderstaande aanmeldingsformulier kun je je motor aanmelden voor de Winterbeurt Actie. We nemen zo snel mogelijk contact op voor het inplannen van een afspraak. Indien je liever telefonisch een afspraak wilt maken met onze werkplaats, dan kan dat natuurlijk ook via 079 – 20 60 210 (optie 2).

Maak nu direct een afspraak voor een winterbeurt. De ophaalservice start in oktober en de brengservice loopt tot eind februari 2022.

Aanmeldingsformulier winterbeurt