Winterbeurt

Winterbeurt

Je motor staat in het voorjaar helemaal rijklaar, dankzij de Winterbeurt Actie bij Pro-Motor-Motoren!

GRATIS Putoline onderhouds-pakket t.w.v. € 50,-* bij een Grote Winterbeurt:

– RS1 foam wax polish spray
– RS1 bike wash pro
– Helmet sanitizer
– Micro fiber cloth
– Putoline nekwarmer

Elke motor heeft minstens 1x per jaar een onderhoudsbeurt nodig om daarna weer zorgeloos de weg op te kunnen, dat geldt ook als je slechts weinig kilometers met je motor maakt. Heb je dit jaar nog geen servicebeurt laten uitvoeren, dan is de winterbeurt bij uitstek geschikt om je motor alvast goed voor te bereiden op het nieuwe motorseizoen. Voor de doorrijders is een winterbeurt tevens een uitstekende optie om goed voorbereid te zijn op de donkere en koudere dagen. In de winterperiode heeft je motor immers extra aandacht nodig.

Evenals voorgaande jaren kun je weer gebruik maken van onze Winterbeurt Actie. Bij een kleine winterbeurt vragen wij een kleine vergoeding van € 49,- incl. BTW voor het ophalen en terugbrengen van de motor. Bij een grote winterbeurt bieden wij als extra service het gratis ophalen én terugbrengen van je motor binnen een straal van 50 km rondom Zoetermeer. Ook grotere afstanden zijn mogelijk, dit doen we in overleg.

Weet je niet of je motor een kleine of een grote winterbeurt nodig heeft, neem dan gerust contact op met onze werkplaats . Middels onderstaand aanmeldingsformulier kun je je motor aanmelden voor de Winterbeurt Actie. We nemen zo snel mogelijk contact op voor het inplannen van een afspraak. Indien je liever telefonisch een afspraak wilt maken met onze werkplaats, dan kan dat natuurlijk ook via 079 – 20 60 210 (optie 2).

Maak nu direct een afspraak voor een winterbeurt. De ophaalservice start in oktober en de brengservice loopt tot eind februari 2021.

*zolang de voorraad strekt

Aanmeldingsformulier winterbeurt