Motor Service

Jij als motorrijder bent het belangrijkste bij Pro-Motor-Motoren. Niet alleen bij het moment van aankoop, maar vooraf in de uitleg en informatie voorziening en achteraf in de aftersales. Uiteraard staan onze professionals altijd voor je klaar met een passend advies, zodat je volledig en goed bent geïnformeerd. Of het nu gaat over financiering, het verkopen van je eigen motor, een goede motorverzekering, de stalling van je motor of juist een mooie reis met de motor, wij hebben tips en tricks in huis om je verder te helpen. Heb je vragen? Loop gerust even binnen voor een bakkie koffie en meer uitleg.

Met welke service kunnen we je vandaag helpen?

Motor VerkopenMotor FinancierenMotor Verzekeringen
Motor (winter) StallingTop van de pro’s

Binnenkort meer info..

PRO-MOTOR-MOTOREN VERHUIST NAAR ZOETERMEER!

Het einde van een tijdperk in Wateringen dient zich aan. Pro-Motor-Motoren vertrekt uit Wateringen en gaat verhuizen naar Zoetermeer. Op dit moment wordt alles in gereedheid gebracht om al onze klanten, motorvrienden en motorvriendinnen te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie te Zoetermeer.

We zijn nog volop bezig met de verbouwing en inrichting van onze nieuwe en moderne werkplaats. Aan de showroom waar onze nieuwe Suzuki’s en Kawasaki's worden getoond, wordt nu de laatste hand gelegd. Daarnaast vind je straks een groot aantal mooie occasions van vrijwel alle merken.

Vanaf 16 maart zijn we weer ‘up and running’ in Zoetermeer en ben je meer dan welkom. Gezien de laatste coronamaatregelen moet het nog wel op afspraak.

Ons nieuwe adres:
Pro-Motor-Motoren
Platinastraat 123
Zoetermeer
Tel.: 0174 - 297 462