GRATIS HAAL- & BRENGSERVICE tijdens onze verhuizing!

Verhuizing

Gratis haal- & brengservice

ALGEMEEN
Vanwege de te hoog opgelopen kosten van onze locatie aan de Platinastraat, hebben wij besloten te verhuizen. Momenteel is onze showroom daarom gesloten en werken wij op afspraak, totdat een geschikte locatie is gevonden.

WERKPLAATS: onderhoud, reparatie en schadeherstel
Onze werkplaats is open! Onderhoud en reparaties gaan gewoon door. Momenteel kun je binnen de regio gebruik maken van onze GRATIS HAAL- & BRENGSERVICE bij onderhoud, reparatie en/of schadeherstel. Wij halen je motor op en brengen deze geheel kosteloos weer terug. Grotere afstanden zijn in overleg eveneens mogelijk.

UURLOON WERKPLAATS
Op alle reparaties, onderhoud en/of schadeherstel hanteren wij het uurloon dat je van ons gewend bent. We hebben gemeend het werkplaatstarief van 2023 vooralsnog ongewijzigd te laten. 

VERKOOP MOTOREN
Ook de verkoop van motoren gaat door. Heb je serieuze belangstelling voor één van onze motoren? Wij maken graag een afspraak voor bezichtiging op locatie. Aarzel niet, neem gerust contact op met ons.

CONTACT / AFSRPAAK MAKEN
Een afspraak maken kan telefonisch op 079-2060210 (optie 2), per mail gericht aan info@promotormotoren.nl óf meld je via het aanmeldformulier hier aan. Wij nemen z.s.m. contact op voor het inplannen van een afspraak en het doornemen van de uit te voeren werkzaamheden.