Verzekeringen

Direct verzekerd op weg?

Uit rijden met je nieuwe motor? Of heb je al een motor en zoek je een goede motorverzekering? Vergelijk dan in één keer meerdere motorverzekeringen door het formulier hiernaast in te vullen.

Beste dekking, laagste premie!

Uiteraard vergelijken we niet alleen op de laagste prijs, maar kijken we ook welke verzekeraar voor jouw motor de beste dekking biedt. Zo vind je eenvoudig de motorverzekering die het beste bij je past.

Hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over je motorverzekering of het verzekeren van meerdere motoren of wellicht ook je auto. We helpen je graag verder.

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

 

PRO-MOTOR-MOTOREN VERHUIST NAAR ZOETERMEER!

Het einde van een tijdperk in Wateringen dient zich aan. Pro-Motor-Motoren vertrekt uit Wateringen en gaat verhuizen naar Zoetermeer. Op dit moment wordt alles in gereedheid gebracht om al onze klanten, motorvrienden en motorvriendinnen te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie te Zoetermeer.

We zijn nog volop bezig met de verbouwing en inrichting van onze nieuwe en moderne werkplaats. Aan de showroom waar onze nieuwe Suzuki’s en Kawasaki's worden getoond, wordt nu de laatste hand gelegd. Daarnaast vind je straks een groot aantal mooie occasions van vrijwel alle merken.

Vanaf 16 maart zijn we weer ‘up and running’ in Zoetermeer en ben je meer dan welkom. Gezien de laatste coronamaatregelen moet het nog wel op afspraak.

Ons nieuwe adres:
Pro-Motor-Motoren
Platinastraat 123
Zoetermeer
Tel.: 0174 - 297 462