Werkplaats

De medewerkers van de Pro Motor Motoren werkplaats kunnen al je vragen beantwoorden over onderhoud van je motor. Daarnaast kunnen ze je de beste tips & tricks geven hoe je zelf het beste je motorfiets in goede conditie kunt houden, welke producten je wel en niet moet gebruiken en hoe je je motor bijvoorbeeld pekelvrij houd.

Daarnaast kunnen ze (op afspraak) de vering voor je afstellen en het vermogen testen op de testbank.

PRO-MOTOR-MOTOREN VERHUIST NAAR ZOETERMEER!

Het einde van een tijdperk in Wateringen dient zich aan. Pro-Motor-Motoren vertrekt uit Wateringen en gaat verhuizen naar Zoetermeer. Op dit moment wordt alles in gereedheid gebracht om al onze klanten, motorvrienden en motorvriendinnen te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie te Zoetermeer.

We zijn nog volop bezig met de verbouwing en inrichting van onze nieuwe en moderne werkplaats. Aan de showroom waar onze nieuwe Suzuki’s en Kawasaki's worden getoond, wordt nu de laatste hand gelegd. Daarnaast vind je straks een groot aantal mooie occasions van vrijwel alle merken.

Vanaf 16 maart zijn we weer ‘up and running’ in Zoetermeer en ben je meer dan welkom. Gezien de laatste coronamaatregelen moet het nog wel op afspraak.

Ons nieuwe adres:
Pro-Motor-Motoren
Platinastraat 123
Zoetermeer
Tel.: 0174 - 297 462